STR

Introduktionsutbildning

Introduktions-/Handledarutbildning

Titta i vår kalender för att se lediga kursdatum.

Kursen är till för er, handledare och elev, för att underlätta den privata övningskörningen.
Kursen består av en genomgång som presenterar fakta och information kring handledarskapet vid övningskörning. Ni kommer inte att få skriva något slags prov, men har ni frågor och funderingar kring handledarskapet så tveka inte att fråga under kursens gång.

Den 1 september 2010 togs kravet, om att introduktionsutbildning vid privat övningskörning måste genomföras av eleven och handledaren samtidigt, bort. Elev och handledare kan därmed gå utbildningen var för sig.

Den som redan har gått en introduktionsutbildning behöver inte gå den igen, förutsatt att utbildningen fortfarande är giltig. Utbildningen är giltig i 5 år från och med det datum då den genomfördes.

Observera att handledaren måste ansöka och bli godkänd för varje enskild elev innan den privata övningskörningen får påbörjas.

För att anmäla er till en handledarutbildning kan ni fylla i elevens namn och personuppgifter i fälten nedan. I rutan för övriga upplysningar skriver ni in handledarens/handledarnas personuppgifter samt vilket datum ni vill gå! Datum för våra kurser hittar ni under fliken ”Aktuella kurser”.

Kostnad 590:-/person

Ditt namn *

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN) *

Adress *

Postnummer *

Postadress *

Telefonnummer *

Din epost *

Handledarens personuppgifter samt datum ni önskar gå

Hur vill du bli kontaktad? *

OBS! Din anmälan är bekräftad när vi kontaktat dig och vi är överens om de villkor som gäller för handledarutbildningen.

Är någonting oklart eller har du frågor? Kontakta oss på info@magnusons.se eller ring oss på 013-14 52 21

© Magnusons Trafikskola 2022.

Design och produktion av Rainy Days